Vochtbestrijding en waterdichting in Meise

Waterdichting: Vochtproblemen aanpakken

Problemen met opstijgend vocht of waterinsijpeling? Onze ingrepen houden uw woning droog. Laenens Bouwwerken in Meise zorgt voor de waterdichting van kelders en andere constructies. We pakken het water, zowel aan de binnen- als de buitenzijde, aan. Ook opstijgend vocht in uw muren krijgt met Laenens Bouwwerken geen kans meer.

Het waterdicht maken van kelders en andere constructies is van groot belang in streken waar het grondwaterpijl hoog staat. Het waterdicht maken is belangrijk om later vochtige muren, vervelende schimmels en vochtproblemen te vermijden. Dit is zeker belangrijk bij kelders. Een kelder zit gedeeltelijk of volledig onder de grond, en vormt samen met de fundering de basis van een stabiele woning.

Contacteer ons voor het oplossen van uw vochtproblemen, behandelen van opstijgend vocht en waterinsijpeling in de omgeving van Meise en de noordrand van Brussel (Beigem, Wemmel, Hamme, Relegem, Koningslo, Strombeek-Bever & Grimbergen). Naast waterdichting kan u ons ook contacteren voor meer algemene grondwerken of rioleringswerken

Laenens Bouwwerken

Waterdichting en vochtbestrijding in de regio van Wemmel en Meise