Rioleringswerken in Meise en Wemmel en omstreken

Offerte aanvragen

Rioleringen en funderingen

Vertrouw op het vakmanschap van Laenens Bouwwerken voor het leggen van uw rioleringen. Wij regelen een vlotte waterafvoer zodat u later niet voor onaangename verrassingen staat. Uw bouwwerken beginnen wij steeds met een stevige basis van professionele funderingswerken. 

Individuele Behandeling van Afvalwater (IBA)

Is uw woning om bepaalde redenen niet aansluitbaar op het openbare rioleringsnet? Geen nood! Wij zorgen voor een oplossing met een individuele waterzuiveringsinstallatie. Dit stelt u in staat om uw afvalwater voor vele jaren zelf te zuiveren. Dit systeem wordt ook wel een individuele behandeling van afvalwater (IBA) genoemd.


Septische putten

Een septische put is een grote betonnen of plastieke ton waarin al het afvalwater van uw woning terecht komt. De ton is afgesloten van de buitenlucht, waardoor er een bacterieel rottingsproces ontstaat waarbij de vaste materie naar de bodem zinkt en het overtollige water wordt afgevoerd naar het riool (als u op het rioleringsnetwerk aangesloten bent). 


Contacteer ons nu voor een vrijblijvende offerte voor uw Rioleringswerken in de regio van Meise en de noordrand van Brussel (Grimbergen, Koningslo, Wemmel, Strombeek-Bever, Beigem, Hamme & Relegem). Naast rioleringswerken kan u ons ook contacteren voor meer informatie over grond- en afbraakwerken of waterdichting

Offerte aanvragen

Rioleringswerken in Meise

Septische put & IBA plaatsen

Laenens Bouwwerken

Rioleringswerken, plaatsen van septische putten en IBA regio Meise en Wemmel