RIOLERING

MINDER ONAANGENAME VERRASSINGEN, MEER COMFORT

Aanpassingen aan uw huidige rioleringsnetwerk of een volledig nieuwe riolering aanleggen? Dankzij de nieuwste technieken en een efficiĆ«nte manier van werken kunnen we bij Bouwwerken Laenens zorgen voor een kwalitatief rioleringsnetwerk dat ontstoppingen, geurhinder of wateroverlast vermijdt. Wij garanderen een vlotte waterafvoer zodat u later niet voor onaangename verrassingen komt te staan en u kunt genieten van een optimaal woongenot. Dankzij onze professionele funderingswerken garanderen wij een stevige, kwaliteitsvolle basis voor uw woning! 

Bent u op zoek naar een vakman voor uw rioleringswerken in de regio Meise of de noordrand van Brussel? Contacteer ons gerust voor advies of voor een vrijblijvende offerte!

CONTACT

Bent u op zoek naar een bouwbedrijf waar u terecht kunt voor alle algemene bouwwerken?  Dan bent u bij Bouwwerken Laenens aan het juiste adres. Contacteer ons voor meer informatie of vraag vrijblijvend naar een offerte voor uw project. Wij proberen u zo snel mogelijk te woord te staan!