PIEKFIJNE RENOVATIE

Is uw woning aan een opknapbeurt toe? Is de kogel door de kerk, u beslist te verbouwen? Dankzij het engagement en de feilloze uitvoeringen van Bouwwerken Laenens begint u aan uw bouwwerken zonder zorgen. Van afbraakwerken tot vochtbehandeling: onze vakmannen zijn van alle markten thuis. Samen met onze klanten gaan we op zoek naar de ideale oplossing voor uw woning, rekening houdend met uw persoonlijke smaak en wensen. Naast een persoonlijke service voeren we uw werken steeds uit met het oog op maximale veiligheid en kwaliteit. 

Als gedreven bouwspecialist besteden we veel aandacht aan de huidige trends en normen. Zelfs met een streng bouwbeleid in het achterhoofd slagen we erin om een evenwicht te vinden tussen enerzijds de noodzakelijke voorzieningen in uw woning en anderzijds uw persoonlijke verwachtingen en comfort. Bij Bouwwerken Laenens hebben we alle nodige expertise onder één dak! 

Onze specialisten beschikken over de nodige certificaten, attesten en opleidingen om professionele bouwwerken te mogen uitvoeren. We zijn voornamelijk actief in de regio Meise en in de omgeving van de noordrand van Brussel. Contacteer ons gerust voor meer informatie of voor het vastleggen van een afspraak. Wij staan u met plezier te woord!

CONTACT

Bent u op zoek naar een bouwbedrijf waar u terecht kunt voor alle algemene bouwwerken?  Dan bent u bij Bouwwerken Laenens aan het juiste adres. Contacteer ons voor meer informatie of vraag vrijblijvend naar een offerte voor uw project. Wij proberen u zo snel mogelijk te woord te staan!