GROND & AFBRAAKWERKEN

EEN ESSENTI√čLE STAP OM OP TE BOUWEN

Een succesvolle renovatie begint vaak bij het slopen van het gebouw. Wenst u geen totaalrenovatie? Ook dan zorgen we bij Bouwwerken Laenens voor de nodige afbraakwerken zoals het uitbreken van uw vloer, uw badkamer of uw keuken. Bij een gedeeltelijke renovatie houden we uiteraard rekening met de elementen van uw woning die u wenst te behouden. Onze vakmannen gaan dan ook uiterst voorzichtig te werk om de stabiliteit van de constructie te kunnen garanderen. 

Dankzij onze strikte voorzorgsmaatregelen bent u zeker van een veilig verloop van uw project. Onnodige beschadigingen of nalatigheid zijn bij Bouwwerken Laenens uit den boze. Door onze ervaring, onze gedrevenheid en onze stielkennis vormt geen enkel project een probleem. Wij zetten met plezier onze schouders onder uw bouwwerken! 

Wenst u meer informatie wat betreft onze grond- en afbraakwerken? Wij proberen al uw vragen en/of opmerkingen zo snel mogelijk te beantwoorden.

CONTACT

Bent u op zoek naar een bouwbedrijf waar u terecht kunt voor alle algemene bouwwerken?  Dan bent u bij Bouwwerken Laenens aan het juiste adres. Contacteer ons voor meer informatie of vraag vrijblijvend naar een offerte voor uw project. Wij proberen u zo snel mogelijk te woord te staan!