Grondwerken en afbraakwerken regio Meise, Wemmel en omstreken

Offerte aanvragen

Omgevings- en grondwerken

De ruimte rond uw woning wordt snel weer overzichtelijk met de omgevings- en grondwerken van bouwbedrijf Laenens Bouwwerken in Meise, Vlaams-Brabant. Putten en bergen zand behoren direct na de werken tot het verleden met onze nivelleringswerken en grondverzet. Zo kunt u meteen de aanleg van uw tuin of oprit voorbereiden. Bel ons om uw project te bespreken. Wij bieden u een gratis offerte met heel concurrentiële prijzen aan.


Afbraakwerken

Laat sloop- en afbraakwerken over aan onze ervaren werkkrachten. Zij breken de aangeduide muren of plafonds gecontroleerd en zonder randschade af. Na de afbraak zorgen wij voor een geselecteerde afvalverwerking. We dragen veiligheid hoog in het vaandel, en zorgen dus voor een veilig en vlot verloop van de afbraakwerken.


Contacteer Laenens Bouwwerken nu voor een vrijblijvende offerte voor al uw grondwerken en afbraakwerken in de omgeving van Meise en de noordrand van Brussel (Relegem, Koningslo, Grimbergen, Beigem, Wemmel, Hamme & Strombeek-Bever).
Naast Grond- en Afbraakwerken kan u ons ook contacteren voor meer informatie over individuele waterzuiveringsinstallaties of waterdichting

Offerte aanvragen

Laenens Bouwwerken

Bouwbedrijf in Meise voor grondwerken en afbraakwerken